Logo
Print this page

Οκτώ γκολ αγάπης

Φιλανθρωπικός αγώνας στο γήπεδο της Καλαμαριάς ανάμεσα στους Παλαίμαχους και τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου σε φιλανθρωπικό αγώνα. Φιλανθρωπικός αγώνας στο γήπεδο της Καλαμαριάς ανάμεσα στους Παλαίμαχους και τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου σε φιλανθρωπικό αγώνα.

Με 5-3 τελείωσε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Απόλλωνα Πόντου και τους παλαίμαχους σε μια αναμέτρηση για φιλανθρωπικό σκοπό.

[googlead][/googlead]

Το ραντεβού της σημερινής ομάδας με το παρελθόν του Απόλλωνα Πόντου είχε έναν ξεχωριστό λόγο το απόγευμα της Τετάρτης (23/5) και οι δύο πλευρές της ιστορίας της ποδοσφαιρικής Καλαμαριάς αναμετρήθηκαν με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τον Φώτη Φολτόπουλο.

«Η οικογένεια του Απόλλωνα αισθάνεται το χρέος να σταθεί δίπλα του, όπως έχει κάνει κι εκείνος για την ομάδα μας, την ομάδα της καρδιάς του», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της προαναγγελίας του φιλικού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η σημερινή ομάδα του Απόλλωνα επικράτησε με 5-3 χάρη στα γκολ των Βεργώνη, Κυβελίδη, Ηλιάδη (2) και Προκοπίου.

Από την αρχή αγωνίστηκαν οι Παπουτσής, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Κυβελίδης. Ως αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν και οι Λιόνης, Γκουγκούδης, Δόρης, Ηλιάδης, Τσεμπερίδης, Προκοπίου, Δαλιανόπουλος.

Last modified onΠέμπτη, 24 Μάιος 2018 00:15
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr