«Περνά στην αθανασία...»

Συγκλονισμένη η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς από την απώλεια του Χάρρυ Κλυνν.

Τον χαμό ενός εκ των σπουδαιότερων μελών της θρηνεί η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Χάρρυ Κλυνν έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (21/05) και όπως σημείωσε η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της: «Περνά στην αθανασία, αφήνοντας πνευματικό πλούτο ως μέγιστος αληθινός λαϊκός καλλιτέχνης».

Η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς θρηνεί την απώλεια του απουδαιότερου, εκ των σπουδαιοτέρων μελών της, τον πολυτάλαντο και πολυσχιδή κύριο Βασίλη Τριανταφυλλίδη. Ο Χάρυ Κλυνν, όλων των Ελλήνων, περνά στην αθανασία, αφήνοντας πνευματικό πλούτο και χαρισματική δημιουργικότητα, πολύτιμη διαρκή παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές, ως μέγιστος αληθινός λαϊκός καλλιτέχνης.

Η εξαιρετικά γόνιμη θητεία του, ως Προέδρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον ανήγαγε στις συνειδήσεις όλων των φιλάθλων, ως τον κύριο αναμορφωτή της ομάδας μας. Επιπλέον, με το υποδειγματικό ήθος της φιλαθλητικής πολιτείας του κατέστησε τον Απόλλωνα της Καλαμαριάς, Απόλλωνα όλων των Ποντίων και Απόλλωνα όλων των Ελλήνων σε όλη τη γή.

Ενώνουμε τη βαθιά μας λύπη για τον χαμό του, με όλους τους Απολλωνιστές αλλά και με όλη την Ελλάδα, κλίνοντας ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του, με τη βεβαιότητα πως παραμένει αθάνατος και συνεχίζει και εμπνέει αέναα με το τεράστιο και πολύπλευρο καλλιτεχνικό και φιλαθλητικό έργο του».

Last modified onΔευτέρα, 21 Μάιος 2018 11:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep