«Πότε αποσύρεσαι;»

Η ερώτηση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη προς τον διαιτητή Γρατσάνη στο τέλος του ματς του Απόλλωνα Πόντου με τον Καραϊσκάκη.

[googlead][/googlead]

Παράπονα κατά του διαιτητή Γρατσάνη (Τρικάλων) έκανε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα… έχει με τις αποφάσεις του. Ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου γνωστοποίησε ότι μετά το τέλος του αγώνα ρώτησε τον κ. Γρατσάνη πότε συμπληρώνει το όριο ηλικίας και πότε αποσύρεται. Αναφέρθηκε ακόμη στην αποβολή του Συμελίδη, λέγοντας ότι ο εν λόγω διαιτητής με την απόφασή του αυτή θα είναι ικανός να κάνει «και μουγγούς να μιλήσουν».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά την ήττα του Απόλλωνα Πόντου με 2-1 από την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα:

«Ήταν ένας αγώνας στον οποίο λόγω του χρόνου που γίνεται, για εμάς είναι τελευταία αγωνιστική και τον τρόπο που ξεκίνησαν οι αντίπαλοι προδίκαζε ότι θα είναι ένας πολύ όμορφος αγώνας, τον οποίο θα χαρούν οι φίλαθλοι.

Η δική μας ομάδα εκτός από το πρώτο 10λεπτο κατάφερε και επέβαλε τον ρυθμό της. Με την κατοχή της μπάλας είχαμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε και να ορίζουμε τον ρυθμό τον αγώνα. Φθάσαμε πάλι σε μία διαιτητική απόφαση, η οποία με φέρνει κάθετα αντίθετο.

Αφού κατάφερε αυτός ο διαιτητής τον Συμελίδη να μιλήσει, μπορεί να κάνει και μουγγούς να μιλήσουν. Πρότεινα την περασμένη φορά που επικοινώνησα, να επανεξετάσουν κατά πόσο η έλευση ξένων διαιτητών μπορεί να διορθώσει τα πράγματα.

Και η πρόταση που κάνω είναι για το ποδόσφαιρο και όχι για την ομάδα. Εμένα με ενδιαφέρει πρωτίστως το ποδόσφαιρο. Να υπάρχει σωστή αξιολόγηση των φάσεων, σωστές αποφάσεις και ο ικανότερος, ο έχων περισσότερη γνώση να μπορεί και να καταφέρει να είναι ο νικητής των αγώνων. Αν θέλετε και ο τυχερότερος κάποιες φορές. Αλλά κάτω από αυτές τις συνθήκες, εκτιμώ ότι αν δεν παρθούν ριζικές αποφάσεις, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Στο τέλος του αγώνα, τον ρώτησα πότε συμπληρώνει το όριο της ηλικίας για να αποσυρθεί. Γιατί πλέον αρχίσαμε να σκεφτόμαστε, και αφού δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο, πότε αυτοί οι άνθρωποι θα μας απαλλάξουν από την παρουσία τους. Και το καταθέτω αυτό, γιατί και στους προηγούμενους αγώνες που είχαμε συμμετοχή μαζί του, είχαμε τα ίδια αποτελέσματα.

Τέλος σεζόν, δεν ήταν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα για εμάς. Άλλους στόχους είχαμε. Θα εξετάσουμε τι δεν πήγε καλά για εμάς. Θα κοιτάξουμε την επόμενη σεζόν να παρουσιαστούμε με περισσότερες δυνατότητες, να υλοποιήσουμε περισσότερους στόχους».

 

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 23:52

1 comment

  • Θανάσης
    Θανάσης Κυριακή, 20 Μάιος 2018 22:55 Comment Link

    Κάθε φορά που χάνει του φταίνε οι διαιτητές. Κάνε την αυτοκριτική σου ρε...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep