Αυλαία με 17άδα

Η αποστολή του Απόλλωνα Πόντου για τον αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα Πόντου στο φετινό πρωτάθλημα ολοκληρώνονται την Κυριακή (20/05, 17:00) στην Άρτα. Οι «κοκκινόμαυροι» έχουν οριστικοποιήσει την 7η θέση στο πρωτάθλημα, όμως θέλουν να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο πριν αναχωρήσουν για διακοπές. Η τελευταία αποστολή, πάντως, είναι 17μελής.

Ο τεχνικός, Δημήτρης Καλαϊτζίδης άφησε εκτός τους τιμωρημένους Γεωργιάδη, Βεργώνη, τον Λόπεθ που αποτελεί παρελθόν, τους Δαλιανόπουλο, Προκοπίου και τον Στέφανο Καπία, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας. Η ΠΑΕ, μάλιστα, του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και ανέφερε:

«Η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ θέλει να εκφράσει (και) δημόσια τις ολόψυχες ευχές όλων (προπονητών, ποδοσφαιριστών, υπαλληλικού προσωπικού) για γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστής μας Στέφανο Καπία, ο οποίος χθες υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδεκτομής. Όλα πήγαν καλά και ο Στέφανος αναμένεται να πάρει σήμερα το εξιτήριο από το νοσηλευτικό ίδρυμα όπου έγινε η επέμβαση».

Η αποστολή: Καλογεράκης, Παπουτσής, Σαμαράς, Καλί, Γκουγκούδης, Αμαραντίδης, Λιόνης, Δόρης, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Τσεμπερίδης, Συμελίδης, Βλαχομήτρος, Μπρίτο, Χασομέρης, Κυβελίδης, Ηλιάδης.

Last modified onΣάββατο, 19 Μάιος 2018 14:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep