«Με άλλο διαιτητή δεν κέρδιζαν»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ζήτησε να υπάρξουν ξένοι διαιτητές και στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ζήτησε να υπάρξουν ξένοι διαιτητές και στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ζήτησε ξένους διαιτητές και για την Football League, ενώ τόνισε πως ο διαιτητής βοήθησε τον ΑΟΧ Κισσαμικό να κερδίσει.

[googlead][/googlead]
Δεν παραβρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 2-1 από τον ΑΟΧ Κισσαμικό ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης λόγω του ότι θα έχανε η αποστολή το αεροπλάνο της επιστροφής για Θεσσαλονίκη, αλλά μίλησε στην κάμερα για τη “ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης” και τον δημοσιογράφο Κώστα Νίτσε.

«Πρέπει να φύγουμε από το γήπεδο άμεσα επειδή πετάμε σε λίγη ώρα και δεν μπορούσαμε να μπούμε στην διαδικασία. Αυτοί που ήταν εμπνευστές στο να επιλεγεί ξένος διαιτητής για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που όλοι είδαμε πόσο ομαλά κύλησε τουλάχιστον εντός αγωνιστικού χώρου θα ήθελα να εξετάσουν και την περίπτωση να το κάνουν και στους αγώνες της μικρότερης κατηγορίας. Σήμερα αν είχαμε έναν διαιτητή του επιπέδου του τελικού θα ήταν άλλο το αποτέλεσμα».

Σε ποιες φάσεις υπήρξε επηρεασμός από τον διαιτητή;
«Όλος ο αγώνας είχε σφυρίγματα προς μια κατεύθυνση και στα τελευταία λεπτά φρόντισε ο διαιτητής με τον τρόπο του να φέρει την αντίπαλη ομάδα στην εστία μας».
Μετά το τέλος των δηλώσεων του, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και ενώ βρισκόταν στον προστατευμένο χώρο έξω από τα αποδυτήρια δέχθηκε λεκτική επίθεση από αρκετά άτομα που τον έβριζαν για αρκετή ώρα και με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συγκρατήσουν τον ίδιο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2018 23:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep