Logo
Print this page

Τους θέλει όλους με... Δόξα

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης θέλει να έχει όλους του ποδοσφαιριστές στη διάθεση του για την αναμέτρηση με την Δόξα στην Δράμα. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης θέλει να έχει όλους του ποδοσφαιριστές στη διάθεση του για την αναμέτρηση με την Δόξα στην Δράμα.

Σε ποια παιχνίδια τού Απόλλωνα Πόντου δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους οι Τζόναθαν Λόπεθ, Δημήτρης Σαμαράς και Αλέξανδρος Βεργώνης

[googlead][/googlead]

Όλοι θα εκτίσουν με τον Παναιγιάλειο, κανένας με τη Δόξα Δράμας… Αυτή είναι η απόφαση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για τους τιμωρημένους παίκτες του Απόλλωνα Πόντου.

Την 30ή αγωνιστική (6/5), λοιπόν, θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση στο Αίγιο οι Αλέξανδρος Βεργώνης, Τζόναθαν Λόπεθ και Δημήτρης Σαμαράς. Οι δύο τελευταίοι, όμως συμπλήρωσαν 7 κάρτες στο ματς με την Παναχαϊκή. Οπότε ο Δημήτρης Σαμαράς θα χάσει και το προσεχές παιχνίδι (22/4, 17:00, ΕΡΤ3) με τον Άρη στην Καλαμαριά, ενώ ο Ισπανός τερματοφύλακας δηλώθηκε στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ (29η αγωνιστική, 29/4).

Και οι τρεις θα είναι διαθέσιμοι, δηλαδή, για το ματς της Δράμας κόντρα στη Δόξα την 28η αγωνιστική. Πέρα, άλλωστε, από την εξωαγωνιστική κόντρα των δύο ομάδων οι «Μαυραετοί» είναι πρωτίστως ανταγωνιστές του Απόλλωνα στην προσπάθεια για μία θέση στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες επιζητούν καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία, αφού δεν αποκλείεται να προκύψει άνοδος για επιλαχόντες…

Last modified onΤρίτη, 17 Απρίλιος 2018 18:57
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr