Ο Τσεμπερίδης έγινε «300άρης»!

Ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης σε προσπάθεια να ανακόψει με τάκλιν τον Γρηγόρη Μάκο στο ματς Απόλλων Πόντου - Τρίκαλα Ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης σε προσπάθεια να ανακόψει με τάκλιν τον Γρηγόρη Μάκο στο ματς Απόλλων Πόντου - Τρίκαλα

Ο μέσος του Απόλλωνα Πόντου Αλέξανδρος Τσεμπερίδης έφτασε τις 300 συμμετοχές στη συλλογική του καριέρα

[googlead][/googlead]

Τέσσερις μήνες πριν από τα 32α γενέθλια του (26/7/1986) ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης συμπλήρωσε 300 συμμετοχές (σύμφωνα με το soccerbase.gr) στη συλλογική του καριέρα.

Ο μέσος του Απόλλωνα Πόντου έχει 3 αγώνες στη Super League, 230 στη Football League (με 9 γκολ), 45 στη Γ' Εθνική, 20 στο κύπελλο και 2 στο κύπελλο της Γ' Εθνικής. Σε αυτή την 300αρα δεν συνυπολογίζονται οι αγώνες του στη Δ' Εθνική.

Ο Τσεμπερίδης ξεπήδησε από τον Παναθηναϊκό (χωρίς να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα) και έπαιξε ακόμη σε Προοδευτική, Κορωπί, Ηλυσιακό, Καστοριά, Εθνικό, Παναχαϊκή, Απόλλωνα Σμύρνης (με την «ελαφρά ταξιαρχία» συμμετείχε και στη Super League το 2013-14), Λάρισα, Αγροτικό Αστέρα, Αχαρναϊκό και Καλαμάτα.

Τον περασμένο Γενάρη ετάχθηκε στον Απόλλωνα Πόντου και η 9η συμμετοχή του με την ομάδα στο 1-1 με τα Τρίκαλα στις 24 Μαρτίου ήταν και η 300η της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο.

 

Last modified onΚυριακή, 25 Μάρτιος 2018 16:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep