«Χαρά και ευεξία»

Το χαμόγελό του ξαναβρήκε ο κόσμος του Απόλλωνα Πόντου σύμφωνα με τον Κώστα Γεωργιάδη.

[googlead][/googlead]

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη τόνισε ότι τα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα του Απόλλωνα Πόντου δίνουν χαρά και χαμόγελο στον κόσμο. Χαρακτήρισε, ακόμη, καθαρή τη νίκη επί του Αιγινιακού και έστρεψε την προσοχή του στο ματ με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γεωργιάδης μετά το 2-0 του Απόλλωνα Πόντου επί του Αιγινιακού:

«Συμφωνήσαμε μέσα στα αποδυτήρια μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα και από ένα σερί πετυχημένων αποτελεσμάτων ότι για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με πολλά χαμόγελα, θα πρέπει να πετύχουμε ακόμη μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα, που γνωρίζουμε όλοι ότι στον πρώτο γύρο κατάφερε να μας κερδίσει. Το πετύχαμε, χωρίς να φθάσουμε σε πολύ υψηλά στάνταρ.

Πετύχαμε, ωστόσο, μία πολύ καθαρή νίκη, μία νίκη που πετύχαμε δύο πολύ όμορφα τέρματα, δημιουργήσαμε φάσεις και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, βγήκε και λίγο η κόπωση μετά από τη δύσκολη εβδομάδα. Για αυτό θα αφήσουμε και τους ποδοσφαιριστές μας λίγο να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν για έναν πιο δύσκολο αγώνα απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, όπως είναι τα Τρίκαλα.

Αυτά τα συνεχή θετικά αποτελέσματα, έχουν φέρει αυτή την ευεξία και τη χαρά σε όλους στον Απόλλωνα. Από την ομάδα και όλα τα στελέχη, τα οποία βρίσκονται εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά και στον κόσμο μας.  Είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος αρχίζει και ξαναβρίσκει τη χαρά και του δίνουμε χαμόγελο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΚυριακή, 18 Μάρτιος 2018 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep