Η εξήγηση της «αναγέννησης»

Οι επιστροφές παικτών και η προσαρμογή των Τσεμπερίδη, Ηλιάδη βοήθησε στην ανάκαμψη του Απόλλωνα Πόντου.

[googlead][/googlead]

Ένας άλλος Απόλλων Πόντου επανεμφανίστηκε στο πρωτάθλημα μετά τα δύο διαδοχικά τρίποντα στα χαρτιά. Οι «κοκκινόμαυροι» μετρούν ήδη τρεις σερί νίκες, κερδίζουν θέσεις στη βαθμολογία και, φυσικά, ψυχολογία.

Βέβαια, υπάρχει εξήγηση για την «αναγέννηση» της ομάδας της Καλαμαριάς. Από την αρχή της σεζόν είχε να αντιμετωπίσει απουσίες όπως αυτή του Λόπεθ και του Καλί. Όταν αμφότεροι μπήκαν στο πλάνο και πήραν παιχνίδια, ο Απόλλων έχασε τον Αλέξανδρο Βεργώνη.

Δεδομένου ότι οι Μιλοσάβλιεβ, Ν’ Λουντούλου δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα σε καίριες θέσεις, οι «κοκκινόμαυροι» χρησιμοποίησαν υποχρεωτικά στη μεσαία γραμμή τον Λιόνη έως ότου εγκλιματιστεί ο Τσεμπερίδης. Ο τελευταίος πλέον έχει εδραιωθεί στο αρχικό σχήμα και σε συνδυασμό με τον Ηλιάδη, που μπήκε άμεσα στο κλίμα, βοήθησαν στην ανάκαμψη των Ποντίων.

Εννοείται ότι στον Απόλλωνα περιμένουν πλέον και τη σταδιακή επιστροφή του Βεργώνη, προκειμένου να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να δώσουν ένα ευχάριστο τόνο μετά τον απογοητευτικό πρώτο γύρο.

Last modified onΔευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 23:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep