«Δουλευταράς και ποδοσφαιρικό μυαλό»

Ο Τόλης Τερζής αναλύει στο FL News το προφίλ του Αλέκου Δόρη που μεταπήδησε στον Απόλλωνα Πόντου.

[googlead][/googlead]

Στο ταλέντο του Αλέκου Δόρη -που βαδίζει προς τη συμπλήρωση του 20ου έτους της ηλικίας του (γεννηθείς 10/7/1998)- επένδυσε ο Απόλλων Πόντου και το FL News απευθύνθηκε στον Τόλη Τερζή για να σκιαγραφήσει το προφίλ τού νεαρού παίκτη.

Ο Βεροιώτης κόουτς είναι άλλωστε από τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους για να εκφέρει γνώμη, αφού πέραν της φετινής τους συνεργασίας στη «βασίλισσα» τον είχε υπό την καθοδήγησή του στα τμήματα υποδομής της ομάδας, ενώ του έδωσε και την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη Super League στις 30 Απριλίου 2017 στον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

«Είναι δουλευταράς. Προσπαθεί πολύ στην προπόνηση. Ακούει και σέβεται προπονητές και συμπαίκτες. Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων» ανέφερε αρχικά ο Τερζής για τον χαρακτήρα του Δόρη.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι σημείωσε: «Μπορεί να παίξει και 6αρι και 8αρι. Εχει ποδοσφαιρικό μυαλό. Καταλαβαίνει τι του ζητάνε και προσπαθεί να τα εφαρμόσει.

Διαθέτει καθαρή σκέψη και πηγαίνει σε σίγουρες επιλογές. Αποφεύγει το ρίσκο. Διακρίνεται για την αντοχή του. Εχει καλά τρεξίματα και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να καλύπτει πολλούς χώρους».

Καταλήγοντας ο Τερζής υπογράμμισε ότι «αν συνεχίσει να δουλεύει, θα καταφέρει να βελτιωθεί και θα έχει το μέλλον μπροστά του».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep