Logo
Print this page

Σε διαδικασία λύσης ο Ολαϊτάν

Το "παλεύει" για να μείνει ελεύθερος ο Ολαϊτάν, ώστε να κλείσει στον Απόλλωνα Πόντου. Πίστη για αποτέλεσμα με ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Ο Μάικλ Ολαϊτάν έχει έρθει σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Πόντου ως προς το οικονομικό κομμάτι. Εμπόδιο παραμένει η εξασφάλιση της ελευθερίας του από την Samtredia της Γεωργίας. Ο Νιγηριανός είναι σε αυτή τη διαδασία, προσπαθεί δηλαδή να λύσει το συμβόλαιό του, ώστε ακολούθως να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο για την ομάδα της Καλαμαριάς.

Αναφορικά με τον Παντελή Καπετάνο, η διοίκηση θα είχε νέα επαφή με τον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος ως γνωστόν έχει πρόταση και από τον ΟΦΗ. Με την ομάδα του Ηρακλείου κοντράρεται ο Απόλλων την Κυριακή (21/1, 15.00). Ο Βεργώνης δεν υπολογίζεται, ωστόσο οι Γεωργιάδης και Καλαϊτζίδης επιστρέφουν στη διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Οι Πόντιοι είναι αισιόδοξοι πως μπορούν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στο «Γεντί Κουλέ», αναγνωρίζοντας την ίδια ώρα πως η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση μετά τις διαδοχικές νίκες που έχει σημειώσει.

Αναβολή στην ΕΕΑ

Μεταξύ των υποθέσεων που είχε προγραμματίσει να συζητήσει την Πέμπτη (18/01) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ήταν η χορήγηση άδειας στους μετόχους της ΠΑΕ. Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε, η υπόθεση μετατέθηκε για την προσεχή εβδομάδα. Η σχετική ενημέρωση:

«Άδειες 69Α
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 25-1-18»

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018 23:45
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr