«Η Δόξα μας έδωσε κίνητρο»

Ο Κώστας Γεωργιάδης τόνισε πως ο Απόλλων Πόντου θα έπρεπε να είχε… τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι με την Δόξα. 

[googlead][/googlead]

Ως την καλύτερη φετινή εμφάνιση του Απόλλων Πόντου χαρακτήρισε την παρουσία κόντρα στην Δόξα Δράμας ο Κώστας Γεωργιάδης. Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, τόνισε πως οι «ροσονέρι» δεν… τελείωσαν το παιχνίδι και το «πλήρωσαν».

Αναλυτικά όσα είπε:

Η αρχική του τοποθέτηση: «Η ομάδα προερχόταν από αποτελέσματα που δεν ήταν επιθυμητά, μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα που δεν οφειλόταν σε αγωνιστικούς λόγους. Παρόλα αυτά έπρεπε να ανασυνταχθούμε παρά τις ελλείψεις και να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα με ικανά στελέχη. Ήταν η καλύτερη παρουσία της ομάδας φέτος με πολλές τελικές, αλλά στο ποδόσφαιρο όταν δεν τελειώνεις τον αντίπαλο με τόσες κλασσικές ευκαιρίες μοιραίο είναι να δημιουργούνται φάσεις όπως αυτή από καθαρά αβίαστο λάθος δικό μας λάθος. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Έχουμε βελτιώσει κάποια πράγματα αλλά δεν τα έχουμε χαρεί».


Για τις αλλαγές του Απόλλωνα: «Ο Καλί είχε ένα σφίξιμο, ενώ ο Ν΄Λουντούλου ήταν κουρασμένος και προερχόταν από τραυματισμό που τον άφησε πίσω».

Για το αν προβληματίζει το γεγονός ότι σκοράρει η ομάδα δεν παίρνει τους βαθμούς: «Μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό δεν πρέπει να κάνει τέτοια λάθη. Υπάρχουν δύο παράγοντες ενθαρρυντικοί για εμάς, υπάρχει χρόνος αλλά και οι αντίπαλες ομάδες δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερες από εμάς».

Για το αν το καλύτερο φετινό παιχνίδι έχει να κάνει με την αντιπαλότητα με τη Δόξα: «Σίγουρα δεν ξεχνάει κανείς την περσινή χρονιά με τους διεκδικητές που ήμασταν εμείς και η Δόξα. Αυτό δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. Ο Απόλλωνας έπρεπε να ήταν νικητής αλλά τα γκολ και όχι οι ευκαιρίες διαμορφώνουν τα αποτελέσματα. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, περίμενα καλύτερη την Δόξα που δεν απείλησε ιδιαίτερα. Το παιχνίδι στο εικοσάλεπτο θα έπρεπε να είναι 2-0 αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για τις μεταγραφές: «Είμαστε σε συζητήσεις με δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δώσουν πράγματα στην επιθετική γραμμή της ομάδας, θα έπρεπε να έχουν έρθει νωρίτερα όμως υπάρχουν διαδικαστικά θέματα που καθυστέρησαν αυτές τις μεταγραφές. Πέρα από τις δύο μεταγραφές, αν φύγει κάποιος παίκτης θα προχωρήσουμε σε κάποια ενίσχυση αλλά ό,τι είναι να γίνει θα το μάθετε αυτή την εβδομάδα».

ΠΗΓΗ: Metrosport.gr

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep