«Δική μας ευθύνη»

Αβίαστα λάθη στοίχισαν στον Απόλλωνα Πόντου όπως δήλωσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά το 1-1 με τον Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Καλύτερος του Απόλλωνα Πόντου, αλλά από αβίαστα λάθη, ήταν ο Εργοτέλης σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Αναλυτικά είπε μετά το 1-1 στο Παγκρήτιο:

«Ήταν γνωστό σε μας ότι η βαθμολογική θέση του Εργοτέλη είναι αντίθετη με την αξία του. Γνωρίζαμε, τόσο τα πλεονεκτήματα, αλλά και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου και σε μια τέτοια φάση βάλαμε γκολ.

Συνεχίσαμε έτσι, αλλά δεν ήμασταν παραγωγικοί. Η εικόνα του αγώνα έδειξε πως ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος, αλλά από δικά μας αβίαστα λάθη. Αυτό μας έχει σημαδεύσει ως τώρα και δεν έχουμε πάρει τα ανάλογα με την αξία μας αποτελέσματα.

Θέλαμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε με δική μας ευθύνη. Θα συνεχίσουμε όμως τη δουλειά και την προσπάθειά μας, ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να βρεθούμε εκεί που θέλουμε».

Από τους παίκτες του Απόλλωνα μίλησε ο σκόρερ Μίλτος Λιόνης:

«Ξέραμε ότι ο Εργοτέλης έχει καλή ομάδα, θέλαμε να τον παγιδεύσουμε ψηλά και το καταφέραμε στην αρχή. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε και στο δεύτερο ημίχρονο και με μια κόντρα του αντιπάλου ήρθε το γκολ. Δεν τα καταφέραμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για να καλύψουμε το κενό και να βρεθούμε εκεί που θέλουμε».

Πηγή: grandsport.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 17 Δεκέμβριος 2017 19:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep