«Μην επαναπαύεστε»

«Καμπανάκι» στους παίκτες του Απόλλωνα Πόντου από το προπονητικό επιτελείο.

[googlead][/googlead]

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου (16/12) η αποστολή του Απόλλωνα Πόντου. Την Κυριακή (17/12, 15.00) είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, για την 8η αγωνιστική της Football League και η ομάδα του Καλαμαριάς έχει εγκατασταθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο, στο γυμναστήριο του οποίου θα γίνει «ενεργοποίηση» ενόψει του αγώνα που ακολουθεί.

Το προπονητικό επιτελείο έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες. «Μην επαναπαυτείτε. Μπορεί ο Εργοτέλης να είναι χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά είναι καλή ομάδα» τονίστηκε στους Πόντιους.  Υπενθυμίζεται ότι εκτός αποστολής έχει μείνει ο Αλέξανδρος Βεργώνης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός έμεινε για αγωνιστικούς λόγους ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, καθώς ο Σέρβος είναι υπ' ατμόν και σύντομα θα κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του.

Οι Βασιλειάδης, Δαλιανόπουλος, Προκοπίου έμειναν, επίσης, εκτός αποστολής των «κοκκινόμαυρων». Αυτή αποτελούν οι: Λόπεθ, Καλογεράκης, Καπίας, Σαμαράς, Καλί, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Γκουγκούδης, Λιόνης, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Συμελίδης, Φάμπιο, Ν’ Λουντούλου, Μπρίτο, Χασομέρης, Ντούνγκα, Κυβελίδης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 16:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep