Εσωτερική... μεταγραφή ο Καλί

Από το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 25 Οκτωβρίου έχει να αγωνιστεί ο Σιρίλ Καλί Από το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 25 Οκτωβρίου έχει να αγωνιστεί ο Σιρίλ Καλί

Ο Γάλλος αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή του Απόλλωνα Πόντου, μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

[googlead][/googlead]

Ο Σιρίλ Καλί θεωρείται παίκτης "κλειδί" στα μετόπισθεν του Απόλλωνα Πόντου, ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Οπότε λογίζεται και σαν εσωτερική... μεταγραφή για τη συνέχεια.

Ο 33χρονος Γάλλος αναμένεται μάλιστα να επανέλθει στην αποστολή της ομάδας στο κυριακάτικο παιχνίδι (10/12, 15:00, WEB TV ΕΡΤ) με την Καλλιθέα στην Καλαμαριά για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα. Απέναντι στη Βέροια, πάντως, δεν είχε αγωνιστεί, καθώς είχε προφυλαχθεί ύστερα από τον τραυματισμό του κόντρα στον ΠΑΟΚ στο κύπελλο.

Ενας τραυματισμός που ξεκίνησε με αιμάτωμα στο μηρό (από κλωτσιά αντιπάλου) και εξελίχιθηκε σε θλάση με συνέπεια να τεθεί νοκ άουτ για τις επόμενες πέντε αγωνιστικές.

Ετσι, ο Απόλλων Πόντου έχασε έναν αμυντικό που φημίζεται για την ταχύτητα και την αντίληψη του, στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα για να αναχαιτίσει τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων, μιας και αρέσκεται σε ποδόσφαιρο κατοχής. Παράλληλα, ο Καλί έχει και τα καλά χτύπηματα για να δημιουργήσει παιχνίδι από τα μετόπισθεν.

Γι' αυτό και η επιστροφή του λύνει τα χέρια του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep