«Υπέρ του ποδοσφαίρου»

Το σκεπτικό των ανθρώπων του Απόλλωνα Πόντου να δουν και φιλοξενούμενοι οπαδοί τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

[googlead][/googlead]

Προ ημερών ο Απόλλων Πόντου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέλυε το σκεπτικό του, για τον λόγο που αποφάσισε να ανοίξει τις θύρες και για τους φιλοξενούμενους οπαδούς, εν προκειμένω του ΠΑΟΚ, για τον αγώνα του Κυπέλλου την Τετάρτη (25/10, 19.30).

«Είναι μια απόφαση που έχει ως στόχο να επαναφέρει αυτό που ζούσαμε παλιότερα ως φίλαθλοι στα γήπεδα, όταν μπορούσαμε όλοι μαζί να βλέπουμε τους αγώνες. Οι οργανωμένοι θα είναι στις δύο άκρες και οι υπόλοιποι όλοι μαζί. Είναι κάτι υπέρ του ποδοσφαίρου και του φίλαθλου πνεύματος» ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, Γιώργος Γιακουμίδης, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Metrosport.

Σε ερώτηση για το αν έκανε το ίδιο και σε άλλα παιχνίδια, απάντησε: «Εμείς θέλουμε να το εφαρμόσουμε με όλους. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Αν το επιτρέψουν στα μέτρα τάξης των αγώνων, εννοείται πως θα το κάνουμε. Εμείς εννοείται πως θέλουμε τους φιλάθλους μας και δεν έχουμε διάθεση να προσβάλλουμε κανέναν. Απλά είπαμε οι οργανωμένοι να είναι στις δύο άκρες της κερκίδας».

Στο αγωνιστικό σκέλος, το πρόγραμμα της Τετάρτης αφιερώθηκε σε τακτική στοχευμένων τομέων σε άμυνα και επίθεση, στη Σουρωτή, όπως ανέφερε η ΠΑΕ. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει πάλι στη Σουρωτή, ενώ την Παρασκευή ο Απόλλων θα προπονηθεί στο γήπεδό του και το Σαββατοκύριακο οι προπονήσεις θα διεξαχθούν πάλι στην Σουρωτή.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 18 Οκτώβριος 2017 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep