«Πολύ κάτω από ό,τι περιμέναμε»

Έλλειψη συγκέντρωσης και τακτικών στοιχείων είχαν αποτέλεσμα την κακή εμφάνιση του Απόλλωνα Πόντου στο Αιγίνιο.

Μετά τη νίκη (1-0) του Απόλλωνα Πόντου απέναντι στον Αιγινιακό ο συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Κώστας Γεωργιάδης μίλησε για εμφάνιση πολύ κάτω από αυτό που περίμεναν. Συγκεκριμένα, είπε:

«Είμαστε στην πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου, όμως δεν συνδυάστηκε μια παρουσία ανάλογη των δυνατοτήτων μας και των στάνταρ μας. Η ομάδα ήταν πολύ κάτω από αυτό το οποίο περιμέναμε. Γνωρίζαμε ότι η εικόνα του αντιπάλου θα ήταν πολύ διαφορετική από αυτή στο φιλικό που είχαμε δώσει. Ναι μεν η νίκη μας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα, αλλά έχουμε αποφασίσει στα αποδύτηρια ότι θέλουμε να το απολαμβάνουμε και να παίρνουμε όλους τους χυμούς από κάθε παρουσία μας στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν έγινε.

Μας δημιούργησε προβληματισμούς και αγωνιστικούς, αλλά μας δίνουν ένα τεράστιο ερέθισμα να δουλέψουμε και την επόμενη εβδομάδα μέχρι να πάμε στην επόμενη αγωνιστική υποχρεώση. Καλή συνέχεια στην προετοιμασία του αντιπάλου και είμαστε σε αναμονή της επόμενής μας επίσημης υποχρέωσης».

Δεν βοήθησε το γήπεδο ή ο τρόπος που σας αντιμετώπισε ο αντίπαλος;

«Το γήπεδο ίσως είναι μια δικαιολογία, αλλά πότε δεν θα τη χρησιμοποιήσουμε. Το γήπεδο είναι και για τους δύο, άρα δεν τη βάζουμε καν σα σκέψη. Ο αντίπαλος σαφέστατα είχε ένα σημαντικό και δύσκολο πλάνο, όμως τα στελέχη μας έχουν τη γνώση να αντιμετωπίσουν αυτό το πλάνο. Είναι έλλειψη συγκέντρωσης και κάποιων τακτικών στοιχείων που δεν είχαμε, δεν τα χρησιμοποιήσαμε».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 00:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep