Απάντηση στη... διαρροή

Ο Απόλλων Πόντου δεν έχει καμία ενημέρωση από την ΕΠΟ σχετικά με απαγόρευση αναγραφής μηνύματος στη φανέλα για τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού.

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου είχε γνωστοποιήσει από τη σύσταση της ΠΑΕ ότι επιθυμία της ήταν στην εμφάνιση να αναγράφεται μήνυμα σχετικό με τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού. Ωστόσο, την Πσρασκευή (15/09) διέρρευσε έγγραφο της ΕΠΟ που απαγορεύει κάτι τέτοιο, χωρίς η ΠΑΕ να έχει την παραμικρή ενημέρωση. Έτσι, οι «κοκκινόμαυροι» απάντησαν με φωτογραφία που απεικονίζει το σχετικό μήνυμα με τα 353.000 θύματα.

Αυτή η φωτογραφία συνοδεύτηκε από την ανακοίνωση:

«Από την πρώτη μέρα της σύστασής της η ΠΑΕ ΠΑΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ είχε τοποθετηθεί επίσημα για την επιθυμία της ως προς την εμφάνιση της ομάδας μας και συγκεκριμένα για την φανέλα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Αυτή και απέστειλε στην ΕΠΟ, ως όφειλε, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε σχετική ενημέρωση από την Ομοσπονδία έως αυτή την στιγμή (Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 – ώρα 19:15). Η νέα φανέλα παρουσιάζεται στην φωτογραφία της παρούσας ανάρτησης, φορεμένη από τον ποδοσφαιριστή μας Παναγιώτη Συμελίδη».

Αγιασμός τη Δευτέρα

Η προπόνηση της Παρασκευής (15/09) έγινε στην Καλαμαριά, ενώ οι δύο προσεχείς στη Σουρωτή. Σε ό,τι αφορά στον αγιασμό, αυτός θα τελεστεί τη Δευτέρα (18/09) στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep