«Υψηλό επίπεδο»

Ο Κώστας Γεωργιάδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα που χτίζεται στον Απόλλωνα Πόντου.

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο του Απόλλωνα Πόντου, Κώστας Γεωργιάδης, μίλησε στην εφημερίδα Metrosport για την εμφάνιση της ομάδας στο 0-0 με την Ξάνθη. Είπε: «Αντιμετωπίσαμε μία ποιοτική ομάδα, που σε μία εβδομάδα αρχίζει τις επίσημες υποχρεώσεις της. Τόσο από τη διάθεση των παιδιών, όσο και από τα τρεξίματα και τη σκέψη είμαστε ικανοποιημένοι.

Για το επίπεδο του ανταγωνισμού είμαστε ικανοποιημένοι. Οι ομάδες έδειξαν ότι είναι ισοδύναμες. Ετσι κι αλλιώς διανύουμε την τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας και την Κυριακή ήταν το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι».

Πρόσθεσε: «Εντοπίσαμε το επίπεδο μας και αυτό αποτελεί τη βάση για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την εικόνα μας στη συνέχεια. Εχουμε υψηλούς στόχους στο νέο Πρωτάθλημα. Η κάθε μέρα, η κάθε προπόνηση είναι σημαντική. Τα παιδιά το έχουν κατανοήσει αυτό και εργάζονται καθημερινά στο 100%. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την προετοιμασία.

Το σημαντικό είναι πώς όλα τα παιδιά έβγαλαν κανονικά το παιχνίδι. Τελειώσαμε με υγεία και ήταν όλα καλά. Αλλωστε, ακόμη και αγωνιστικοί προβληματισμοί να προκύπτουν, που είναι φυσιολογικό, αυτό είναι θετικό, γιατί μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά και να τα διορθώσουμε για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο».

Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Απόλλωνα είναι στις 23 Αυγούστου με την αλβανική Φλαμουρτάρι.

Last modified onΤετάρτη, 16 Αύγουστος 2017 17:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep