«Ροσονέρο» και ο Γκουγκούδης

Ο Απόλλων Πόντου ανακοίνωσε την απόκτηση του Σπυρου Γκουγκούδη

Την φανέλα του Απόλλωνα Πόντου θα φορά την νέα σεζόν ο Σπύρος Γκουγκούδης, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της, η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 28χρονος άσος, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ατρόμητο, με τον οποίο πραγματοποίησε τέσσερις συμμετοχές, ενώ κατά το παρελθόν φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με ποιοτικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά, ο Σπύρος Γκουγκούδης, εντάχθηκε στην ομάδα μας. Αγωνίζεται  ως Aμυντικός  Πλάγιος  (κυρίως δεξιά) και  Μεσαίος  Πλάγιος.

Οι εξαιρετικές του παρουσίες στην Football League ήταν ο λόγος ένταξης του στην Super League,  την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.  Έχουμε τη  πεποίθηση ότι θα συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια του Απόλλωνα Πόντου.

Ο Σπύρος γεννήθηκε  στις 17 Απριλίου  1989. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο με τον  Πυργετό Λάρισας, συνέχισε στην Αναγέννηση Καρδίτσας  με 73 συμμετοχές  σε τρεις σεζόν  σε Γ΄ και Β΄ εθνική. Την περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε στον  Ολυμπιακό Βόλου κι επέστρεψε στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Πριν ένα χρόνο  εντάχθηκε στον Ατρόμητο, όπου σημείωσε  συνολικά τέσσερις συμμετοχές.

Σε δήλωσή του μετά την οριστική συμφωνία με την ομάδα μας, είπε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έλθει στον Απόλλωνα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να εκπληρώσει η ομάδα τον στόχο της, ο οποίος άλλωστε ήταν το στοιχείο που  μου κέντρισε το ενδιαφέρον, σε συνδυασμό με τις συνθήκες δουλειάς του συλλόγου».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 09 Αύγουστος 2017 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep