Στον Ιάλυσο ο Πόποβιτς

Ανακοινώθηκε από την ομάδα της Ρόδου ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα Πόντου.

Στη Ρόδο βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο Ζντράβκο Πόποβιτς. Ο Κροάτης επιθετικός, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πόντου και κατέγραψε 24 γκολ σε 26 αγώνες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μέτρησε επίσης 2 συμμετοχές στο Κύπελλο, ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ιάλυσο.

Αναλυτικά: «Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Zdravko Popovic . Ο Πόποβιτς είναι γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1983 ,έχει ύψος 1,79μ. και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ο Πόποβιτς ήρθε στην Ελλάδα το 2007 και για δύο σεζόν αγωνίστηκε στη Super League με τη φανέλα του ΟΦΗ, έχοντας 27 και 26 συμμετοχές αντίστοιχα. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ατρόμητο όπου έπαιξε για ένα εξάμηνο, επέστρεψε στον ΟΦΗ και το 2010-11 συνέχισε στον Λεβαδειακό σε Β' Εθνική αλλά και Σούπερ Λιγκ την επόμενη χρονιά. Το 2013 πήγε στην ΑΕΚ (Γ΄ Εθνική) ενώ τη σεζόν 2015-16 βοήθησε σημαντικά τον ΟΦΗ ώστε να επιστρέψει στη Φούτμπολ Λιγκ. Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε για τον Απόλλων Καλαμαριάς όπου ήταν πρώτος σκόρερ και του χάρισε την άνοδο στη Football League. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!».

Σε δηλώσεις του ο Πόποβιτς τόνισε: «Ήρθα σε μία ομάδα με ιστορία. Μου άρεσε ο τρόπος που μου μίλησε ο πρόεδρος και συμφωνήσαμε σε όλα. Υπόσχομαι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του. Τέρμα τα λόγια, από σήμερα δουλεύουμε για τον ένα και μοναδικό στόχο».

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 14:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep