«Πολλές μέλισσες στη Δράμα»

Ο νομικός του Απόλλωνα Πόντου, Βαγγέλης Χατζηιωάννου υποστήριξε ότι ο Γιάννης Μπύρος παρασύρθηκε.

Μετά την απόρριψη της προσφυγής της Δόξας Δράμας κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και κατά του Απόλλωνα Πόντου, ο νομικός των «κοκκινόμαυρων», Βαγγέλης Χατζηιωάννου μίλησε για την υπόθεση, τονίζοντας πως ο πρόεδρος των «μαυραετών», Γιάννης Μπύρος παρασύρθηκε από τους συμβούλους του.

Χαρακτηριστικά είπε πως «αυτό που μου λέει η εμπειρία μου όπου είναι το μέλι πάνε όλες οι μέλισσες και φέτος μαζεύτηκαν πολλές μέλισσες στη Δράμα που τελικά τσιμπήσανε τον κ. Μπύρο δεν τον βοήθησαν». Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Metropolis 95.5»:

Για το αν η απόφαση της ΕΠΟ ήταν μια τυπική διαδικασία:

«Είναι μια ακόμα ηθική νίκη της ομάδας μας γιατί καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς η ομάδα μας είχε δεχθεί πόλεμο και εντός και εκτός γηπέδου. Για μένα ο Απόλλων έχει το πανευρωπαϊκό ρεκόρ και δεν ξέρω αν είναι και παγκόσμιο ότι εντός του αγωνιστικού χώρου έχει μια ισοπαλία και μια ήττα. Η τελευταία προσφυγή που έκανε η Δόξα Δράμας δεν είχε καμία τύχη νομικά. Το διαιτητικό δικαστήριο είναι ένα αθλητικό δικαστήριο που δικάζει με βάσει τους κανονισμούς. Οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι. Η Δόξα Δράμας προσέβαλλε την επικύρωση γιατί δήθεν  δεν έπρεπε να γίνει. Αλλά ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος».

Τέλος τόνισε:

«Θεωρώ ότι ο κ. Μπύρος είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας και άνθρωπος και έχει βάλει πολλά λεφτά στη Δόξα. Πιστεύω ότι ο κ. Μπύρος παρασύρθηκε από διάφορους συμβούλους και αυτό που μου λέει η εμπειρία μου όπου είναι το μέλι πάνε όλες οι μέλισσες και φέτος μαζεύτηκαν πολλές μέλισσες στη Δράμα που τελικά τσιμπήσανε τον κ. Μπύρο δεν τον βοήθησαν».

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep