«Τέλος» τέσσερις από την Καλαμαριά

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Πόντου αποτελούν οι Σαββίδης, Πετρούσης, Ζώτος, Χατζηδημητρίου.

Ο σχεδιασμός του Απόλλωνα Πόντου ενόψει της νέας σεζόν, που θα βρει την ομάδα στην Stoiximan.gr Football League, συνεχίζεται. Έτσι, με ανακοίνωση τους οι «Πόντιοι» έκαναν γνωστή τη λύση της συνεργασίας τους με τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Μιχάλη Χατζηδημητρίου, Παναγιώτη Πετρούση, Παύλο Σαββίδη και Παύλο Ζώτο, οι οποίοι καλούνται, πλέον, να ψάξουν για τον νέο προορισμό στην καριέρα τους.

Αναλυτικά: 

«Η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου ανακοινώνει, παρά το συναισθηματικό φορτίο των ηθικών της δεσμών με τα στελέχη της, την λύση της συνεργασίας μας με τους  ποδοσφαιριστές: Χατζηδημητρίου Μιχαήλ, Πετρούση Παναγιώτη, Σαββίδη Παύλο, Ζώτο Παύλο. 

Οι προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές πρόσφεραν υπηρεσίες πολύτιμες και ωφέλιμες για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου που υλοποιήσαμε.  Ωστόσο η ίδια η ζωή υπαγορεύει και μας υποχρεώνει σε αλλαγές και διαφοροποιήσεις του στελεχιακού δυναμικού, αυτό βέβαια δεν μειώνει την ποδοσφαιρική τους αξία. Με την βεβαιότητα πως θα συνεχίσουν την καριέρα τους με το ίδιο ήθος και με την ίδια ευσυνειδησία, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 16:18

2 comments

  • Ποντιος
    Ποντιος Κυριακή, 02 Ιούλιος 2017 18:08 Comment Link

    Απολλων Ποντου πλεον....

  • MonoApollon
    MonoApollon Κυριακή, 02 Ιούλιος 2017 15:19 Comment Link

    Άντε ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ανυπομονούμε...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep