Δύο προσθήκες ο Απόλλων Πόντου

Η ομάδα της Καλαμαριάς πήρε τον Τσαγκαλίδη δανεικό από τον Πανσερραϊκό και τον Φωκαΐδη από τον Σβορώνο.

Στις δύο πρώτες χειμερινές μεταγραφές του προχώρησε ο Απόλλων Πόντου. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τον δανεισμό του αμυντικού Παναγιώτη Τσαγκαλίδη από τον Πανσερραϊκό και την έλευση του Θάνου Φωκαΐδη από τον Σβορώνο. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη. Ο 22χρονος αμυντικός θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του προπονητή μας και θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 24.

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας και στην συνέχεια στην Κ20 του Ολυμπιακού. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Άρη και τον Ολυμπιακό Βόλου. Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με επιτυχία στην Καλαμάτα πριν καταλήξει στον Πανσερραϊκό από τον οποίο μετακομίζει στην ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2023. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου χαφ Θάνου Φωκαΐδη. Το νέο απόκτημα του Απόλλωνα εντάσσεται άμεσα στην διάθεση του προπονητή και θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 7. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Ιανουάριος 2023 16:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep