Ιντζίδης και Ρούνεϊ στον Απόλλωνα Πόντου

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Απόλλωνα Πόντου, ανακοίνωσε Ιντζίδη και Ρούνεϊ.

Ο αμυντικός Χρήστος Ιντζίδης και ο Καμερουνέζος επιθετικός Ρούνεϊ Βανκεβάι υπέγραψαν στον Απόλλωνα Πόντου. Η ομάδα της Καλαμαριάς επισημοποίησε το deal με τους δύο παίκτες.

«Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ γνωστοποιεί με ικανοποίηση την έναρξη της συνεργασίας της με τον αμυντικό κεντρικό, Χρήστο Ιντζίδη. Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη στις 9 Ιανουαρίου 1993 ο αριστεροπόδαρος αμυντικός ξεκίνησε από τον Π.ΑΟ.Κ., στον οποίο μετά την Κ20 είχε ακόμη τέσσερις θητείες. Αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και σε Πλατανιά, Λεβαδειακό, Ολυμπιακό Βόλου, Παναχαϊκή, Άρη, καθώς και σε ομάδες εκτός Ελλάδος όπως Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος), Palanga (Λιθουανία), Csikszereda (Ρουμανία), Concordia (Ρουμανία). Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στον Απόλλωνα, με την ευχή να είναι υγιής και να καταθέσει τις ικανότητές του (και) στην ομάδα μας.

Στην ομάδα μας ανήκει πλέον ο Rooney Eva Wankewai (Ρούνεϊ Βανκεβάι), επιθετικός που γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 1996 στο Καμερούν. Στην πατρίδα μας έχει αγωνιστεί σε Χανιά, Βέροια, Αστέρα Τρίπολης, Τρίκαλα, Αήττητο Σπάτων και Καραϊσκάκη Άρτας. Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ εύχεται υγεία στον Ρούνεϊ και καλή θητεία στην ομάδα μας».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Ιανουάριος 2022 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep