Αφαίρεση με αναστολή

Ο Αιγινιακός θα πρέπει να εξοφλήσει τον Θανάση Τόλιο ως τις 5 Απριλίου για να επιστραφούν οι τρεις βαθμοί.

Στην αφαίρεση τριών βαθμών από τη συγκομιδή του Αιγινιακού προχώρησε την Παρασκευή (29/03) η Football League. Οι οφειλές προς τον Θανάση Τόλιο δεν έχουν τακτοποιηθεί, οπότε για να επιστραφούν οι πόντοι θα πρέπει η ομάδα της βόρειας Πιερίας να τον εξοφλήσει έως τις 5 Απριλίου, δηλαδή 5 εργάσιμες μετά το προσεχές παιχνίδι.

Το FL News σας είχε ενημερώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ για την εκδίκαση του αιτήματος ενεργοποίησης στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Η απόφαση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. : 49/22-03-2019 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α. και στη FOOTBALL LEAGUE την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΤΟΛΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, από την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α. αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. (άρθρο 24 παράγραφος 54) αν η Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α., προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α. με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

Last modified onΠαρασκευή, 29 Μάρτιος 2019 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

x