«Να χαρούμε σήμερα»

Ο Ηρόδοτος δεν έχει πολυτέλεια να μείνει στο 1-1 με τον Απόλλωνα Λάρισας όπως δήλωσε ο Γιώργος Λυρώνης.

Ο Ηρόδοτος πήρε την πρώτη φετινή του ισοπαλία και μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα Λάρισας ο προπονητής του, Γιώργος Λυρώνης είπε:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, σε μία δύσκολη έδρα. Σε όλα τα γήπεδα που παίζουμε, όμως ψάχνουμε βαθμό ή βαθμούς γιατί μας χρειάζονται. Σήμερα κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Τα παιδιά έδειξαν πως θέλουν κάτι και στο τέλος πήραμε ένα σημαντικό βαθμό. Σήμερα μπορούμε να χαρούμε, γιατί από αύριο ξεκινά η προσπάθεια για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί και δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε εδώ. Θα πρέπει να έρθουν κι άλλα καλά αποτελέσματα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Γιάννης Ανδρέου που βρέθηκε αντίπαλος με την περσινή του ομάδα είπε:

«Σαν Λαρισαίος ποδοσφαιριστής θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο για την προσφυγή που έκανα το καλοκαίρι, δίχως να πω κάτι άλλο. Σήμερα είδαμε ένα παιχνίδι κόντρα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Εμείς ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή και πήραμε κάτι. Από αύριο ξεκινάμε τη δουλειά για το δεύτερο γύρο και θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2019 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep