"Δεν το πιστεύαμε..."

Ο αρχηγός της ΑΕ Καραϊσκάκης, Τζορτζ Κόλινς (με τα πράσινα) Ο αρχηγός της ΑΕ Καραϊσκάκης, Τζορτζ Κόλινς (με τα πράσινα)

Για την άνοδο της ΑΕ Καραϊσκάκης στην Football League μίλησε ο αρχηγός των Αρτινών, Τζορτζ Κόλινς.

Οι στιγμές που ζουν στην ΑΕ Καραϊσκάκης είναι μοναδικές. Ειδικά για τους ανθρώπους που έχουν βιώσει τις προσπάθειες των τελευταίων χρόνων ώστε ο σύλλογος να φτάσει στην δεύτερη της τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένας από αυτός είναι και ο αρχηγός της ομάδας, Τζορτζ Κόλινς, ο οποίος φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ηπείρου "Sport24 100,7" και την εκπομπή "ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ".

Αρχικά μίλησε για τα όσα έλαβαν χώρα όταν έγινε γνωστή η απόφαση για την άνοδο της ομάδας την Τρίτη (12/9): "Την ημέρα που βγήκε η απόφαση ήμασταν όλοι με τα κινητά στο χέρι. Να δούμε αν ισχύει η απόφαση. Τον τελευταίο καιρό ακούγονταν πολλά. Μία οτι θα παίξουμε μπαράζ, μία πως η Football League θα μείνει με 16 ομάδες. Δεν το πιστεύαμε κατά κάποιο τρόπο...".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο αν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα: "Δυο μέρες που έχει βγει η απόφαση δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο. Φαντάζομαι αν και είναι θέμα της διοίκησης θα γίνουν κάποιες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.Γιατί άλλες απαιτήσεις έχει η Γ' εθνική και άλλες η Football League", αλλά και στην δικαίωση της διοίκησης και προσωπικά του "ισχυρού άνδρα", Οδυσσέα Δράκου: "Ο κ. Δράκος είναι χαρούμενος. Τρέχει για την ομάδα. Δικαιώνονται οι κόποι του. Τέσσερα χρόνια έχει δώσει τα πάντα για αυτή την ομάδα".

Επιπλέον μίλησε στήριξη από τους Αρτινούς φιλάθλους: "Φαντάζομαι ο κόσμος της Άρτας να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια. Είναι πρωτόγνωρο για την περιοχή. Να μας αγκαλιάσουν, να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και να έχουμε μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα", ενώ τέλος αναφέρθηκε επι προσωπικού λέγοντας πως: "Δέθηκα με την ομάδα. Μου έχουν φερθεί οι ανθρωποί της με τον καλύτερο τρόπο. Δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή να φύγω. Έχω ζήσει την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και ξέρω τι προσπάθειες έχουν γίνει. Έτσι είμαι πολύ χαρούμενος με την άνοδο στην Football League".

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.