Κόλλησε και -3 από την κορυφή
Ο Λεβαδειακός κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας με τα Τρίκαλα στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στους Θεσσαλούς και βρίσκεται σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή και τον Ιωνικό.
Νέο στραβοπάτημα για τον Λεβαδειακό. Η ομάδα της Βοιωτίας υποδέχθηκε τα Τρίκαλα για την 16η αγωνιστική της Super League 2 και παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερη έμεινε στο 0-0 με τους Θεσσαλούς στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο των Βοιωτών.
Έτσι ο Λεβαδειακός βρίσκεται σε απόσταση μίας νίκης από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ιωνικό. Σε εννέα ματς η ομάδα της Βοιωτίας έχει απολογισμό 4-5-0 και το Δημοτικό Στάδιο είναι αυτό που την έχει «πληγώσει». Χωρίς νίκη στα 10 τελευταία ματς ο ΑΟΤ, όμως ο πόντος ήταν θετικός.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν κυρίως με τον Νίλι, η μπάλα από την εκτέλεση φάουλ του οποίου πέρασε άουτ. Αλλά και με τον Μυτίδη, η γυριστή κεφαλιά του οποίου απομακρύνθηκε τον Ζώγκο πάνω στη γραμμή.
Ο Σανίνο έκανε αλλλαγές, ο Ενομό έκανε το πλασέ, αλλά ο Γιακουμής απέκρουσε. Τα Τρίκαλα περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και δεν απείλησαν καθόλου την εστία Στογιάνοβιτς.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζιουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Βήχος (28′ Παναγιώτου), Τσάπρας, Καραχάλιος, Νίκας (68′ Μαρίνος), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (79′ Ενομό), Συμελίδης (79′ Κονέ), Μυτίδης (68′ Τζιώρας).
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Σκόνδρας, Ευθυμίου (89′ Νατέρ), Παπαγεωργίου, Πέλκας, Νιάρος (90’+2′ Διαμαντόπουλος), Ζώγκος, Σταματής (61′ Ελευθεριάδης).
Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Βιτσεντζάτος (Ανατ. Αττικής), Αναστασίου (Θεσσαλίας)


