Ηρθε και υπογράφει ο Μπανγκουρά
Το μεσημέρι της Τρίτης 7 Αυγούστου έφτασε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ο Σάμι Μπανγκουρά και το βράδυ θα βρίσκεται στο Λαϊλιά.
Ο Σάμι Μπανγκουρά προσγειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 7 Αυγούστου στην Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στην αποστολή του Πανσερραϊκού. Ο 30χρονος επιθετικός το απόγευμα της Τρίτης ήταν προγραμματισμένο να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις στην Θεσσαλονίκη και μετά να ανέβει στην Αετόπετρα του Λαϊλιά, όπου γίνεται η προετοιμασία της ομάδας.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου με την έλευση του Σάμι Μπαγκουρά αποκτά μια ποιοτική λύση για την επίθεση της ομάδας και βέβαια η συμβολή του στον περσινό δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με 10 γκολ σε 19 συμμετοχές ήταν σημαντική.


