Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος»

Ο Σκελκίμ Κρασνίκι ανυπομονεί να παίξει και να βοηθήσει τη Σπάρτη.

«Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος»

Έτοιμος για την ελληνική του περιπέτεια στη Σπάρτη είναι ο Σκελκίμ Κρασνίκι. Ο 22χρονος Σουηδός φορ, με καταγωγή από το Κόσοβο, υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν με τους Λάκωνες και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή (17/02, 15:00) απέναντι στην Παναχαϊκή.

Μιλώντας στη σουηδική ιστοσελίδα Fotbollskanalen, ανέφερε: «Νιώθω ενθουσιασμένος και ανυπόμονος. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι νέο στην καριέρα μου και ένας καλός μου φίλος με πρότεινε στη Σπάρτη. Βρήκαν πληροφορίες για μένα και θεώρησαν ότι έχω ενδιαφέροντα στοιχεία, με κάλεσαν και τώρα είμαι εδώ».

Για το αν θα παίξει άμεσα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Σπάρτης σημείωσε: «Αν θέλουν να παίξω άμεσα, θα παίξω και νιώθω καλά γι’ αυτό. Η ομάδα δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία». Όσο για το αν θα παραμείνει και πέρα από το τέλος της σεζόν στη Σπάρτη, σχολίασε: «Ο στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα, όσο περισσότερο μπορώ. Μετά, θα δούμε τι θα μου πουν».

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ