Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Μπήκαν οι… 15

Από τα 16 χειμερινά αποκτήματα του Ηροδότου έχουν παίξει ήδη τα 15.

Μπήκαν οι… 15

Πλήρως διαφοροποιήθηκε το ρόστερ του Ηροδότου κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι Κρητικοί απέκτησαν σχεδόν μία αποστολή ποδοσφαιριστών, 16 στον αριθμό και, μάλιστα, οι 15 εξ αυτών έχουν ήδη αγωνιστεί με τα κυανόλευκα.

Συγκεκριμένα, έχουν πάρει χρόνο μέχρι τώρα οι Σιαλμάς, Χατζηλιάδης, Γραικός, Τουγλής, Νύκταρης, Αγγελούδης, Μουκίδης, Ζαμπορόφσκι, Ξενοδόχοφ, Ζιώγας, Γκούφα, Παπαγγελής, Ηλιάδης, Μπαρέττας και Ανδρέου. Ο μόνος που δεν έχει παίξει είναι ο Γιόνε Πίντο.

Ο Ηρόδοτος, όπως σας έχει ενημερώσει από το Σάββατο (02/02) το FL News, επιστρέφει στο γήπεδό του έπειτα από σχεδόν δύο μήνες για το ματς με τον Ηρακλή. Την τελευταία φορά που έπαιξε στη Νέα Αλικαρνασσό ήταν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στις 18 Δεκεμβρίου και ακολούθως η έδρα του έκλεισε για επισπορά.