«Δωρεάν τις μετοχές, αλλιώς Πρωτοδικείο»
Δήλωση του Δημήτρη Βουδούρη και μήνυμα προς τους οργανωμένους οπαδούς της Σπάρτης.
[googlead][/googlead]
Ο Δημήτρης Βουδούρης με δήλωσή του έστειλε μήνυμα προς τους οπαδούς της Σπάρτης. Αφού κάλεσε τον κάθε ενδιαφερόμενο να έρθει και να πάρει τις μετοχές δωρεάν, δήλωσε ότι αν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε η ομάδα θα πάει στο Πρωτοδικείο.
Αναλυτικά η δήλωση του μεγαλομετόχου: “Μετά από πολύ κόπο, χρόνο, έξοδα και φθορά ψυχολογική, μερίδα φιλάθλων με ανάγκασε να σκεφτώ σοβαρά για το μέλλον της ομάδας, μιας και δεν υπάρχει άλλος χρόνος υπομονής, λόγω συκοφαντίας ύβρεων και απαξίωσης προς το άτομό μου.
Ενώ οι ίδιοι με παρότρυναν «πάρε την ομάδα, κάνε ό,τι θες και κράτησε τη», απαντώ λοιπόν σε αυτούς: «Δίνω χρονικό διάστημα ενός μήνα σε όποιον θέλει να πάρει δωρεάν τις μετοχές και να κρατήσει την ομάδα». Μετά το χρονικό διάστημα αυτό η ομάδα θα πάει στο Πρωτοδικείο. Εσείς λοιπόν που είσαστε τα αφεντικά και βγάζετε ανακοινώσεις ότι εμείς θα ρίξουμε ή θα κρατήσουμε την ομάδα “ΔΩΡΙΕΙΣ” ήρθε η ώρα λοιπόν να το αποδείξετε ποσο αγαπάτε την ομάδα «ΣΩΤΗΡΕΣ»”.


