Υποκλίθηκε στον Βόλο ο Πλατανιάς
Ο Πλατανιάς υποκλίθηκε (3-1) στην ανωτερότητα του Βόλου και σε μισή ώρα δέχτηκε όσα γκολ είχε δεχτεί σε όλο το πρωτάθλημα!
Υπόθεση μισής ώρας ήταν για τον Βόλο η υπόθεση – νίκη απέναντι στον αήττητο Πλατανιά Χανίων! Η ομάδα της Μαγνησίας επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, αφού μετέτρεψε σε περίπατο (3-1) το ματς κόντρα στους αήττητους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Χουάν Φεράντο κατάφεραν να σημειώσουν όσα γκολ είχαν βάλει όλοι οι προηγούμενη αντίπαλοι της ομάδας των Χανίων!
Ο Γκαλίτσιος στο 12′ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία και στο 33′ από κόρνερ του Λούκας ο Μάντζης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 3-0, αφού στο 44′ ο Λούκας Γκαρσία νίκησε τον Γκοτ με σουτ. Η ομάδα των Χανίων είχε ξεκινήσει καλά το ματς, αλλά μετά το 10λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί.
Στ δεύτερο 45λεπτο ο Βόλος δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για να φτάσει σε ένα τέταρτο γκολ, αλλά στην καλύτερή του ευκαιρία ο Κότο είχε σουτ στο δοκάρι στο 55′. Ένα λεπτό μετά, και έπειτα από κακή απόκρουση του Καραγκιολίδη (έδειξε να μην βλέπει καλά από τον ήλιο) σε κεφαλιά του Μπιανκόνι, ο Βραζιλιάνος μείωσε για τον Πλατανιά με διπλή προσπάθεια. Τα πάντα, όμως τελείωσαν στο 72′ όταν ο Νίλι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Σκόρερ: 12′ Γκαλίτσιος, 33′ Μάντζης, 44′ Λούκας Γκαρσία – 56′ Μπιανκόνι
Δοκάρι: 55′ Κότο
Κόκκινη κάρτα: 72′ Νίλι
ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο, Πίτου Γκαρσία (80′ Φράγκος), Λούκας Γκαρσία, Κότο (71′ Δόρης), Ηλιόπουλος (78′ Πίσπας), Μάντζης.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Καραγκούνης, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Ουές, Ρουσσάκης (83′ Αμαραντίδης), Σινγκ (69′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μποσέτι (64′ Λάζιτς), Νίλι, Παπανικολάου, Μπιανκόνι.
Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Στεφούλης, Μωυσιάδης (Γρεβενών)




