Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Προπόνηση σε θύελλα

Ο Εργοτέλης συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου (7/12) με την Κέρκυρα κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες. 

Προπόνηση σε θύελλα
Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη προπονήθηκαν σε αρκετά δύσκολες συνθήκες.

Με δουλειά στην αμυντική λειτουργία, αλλά και στο οργανωμένο παιχνίδι κύλησε η προπόνηση της Τετάρτης (5/12) στον Εργοτέλη, με τους ποδοσφαιριστές να εφαρμόζουν στο γήπεδο διάφορες ασκήσεις ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι ως προς τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις της Κέρκυρας και το παιχνίδι της. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκκι Παπαβασιλείου, τους μίλησε για τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν και τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθούν.

Η προπόνηση, πάντως, έγινε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, αφού το πρωί υπήρχε βροχή και αρκετά δυνατός άνεμος που έκανε την προσπάθειά τους ακόμη πιο δύσκολη. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Ισαχάκου Γιακούμπου που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν και οι Αντώνης Μπουρσέλης, Μανώλης Ροβίθης. Οι προετοιμασία θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης (6/12).