«Παίζουν με βαριά φανέλα»
Ο Ράτκο Ντόστανιτς μίλησε για τον λάθος τρόπο που μπήκαν τα Τρίκαλα στο παιχνίδι στην Καλαμαριά και την ανάγκη να δίνουν τα πάντα οι ποδοσφαιριστές του.
Την άμεση αντίδραση της ομάδας των Τρικάλων ζήτησε ο προπονητής των Τρικάλων, Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος μίλησε για το βάρος που έχει η φανέλα της ομάδας και πως οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι. Οι δηλώσεις του τεχνικού των Τρικάλων στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Πόντου:
«Μπήκαμε πάρα πολύ άσχημα στο παιχνίδι ενώ είχαμε πει από πριν ότι εμείς πρέπει να δώσουμε ρυθμό στο ματς και να παίξουμε γρήγορα κάτι που δεν καταφέραμε. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι όταν κάποιος παίζει σε αυτήν την ομάδα τα Τρίκαλα, με αυτήν την ιστορία και με αυτήν την φανέλα θα πρέπει να τα δίνει όλα. Δεν γίνεται διαφορετικά, η φανέλα αυτή είναι βαριά, η ομάδα έχει μία ιστορία και θα πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες όταν μπαίνουν μέσα στο γήπεδο ότι θα πρέπει να τα δίνουν όλα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε αλλά δεν κάναμε τις ευκαιρίες που περιμέναμε».
Τι σκέψεις υπάρχουν για τη συνέχεια μετά από αυτό το ξεκίνημα με δύο ήττες;
«Πρέπει να μιλήσουμε, να κάνουμε ανάλυση του τι φταίει. Δεν παίζουμε καλά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα. Σήμερα φάνηκε στο γήπεδο ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη και τα κατάφερε».




