Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Συνάντηση με τον υφυπουργό

Ο Τομ Παπαδόπουλος αναμένεται να τα πει με τον Γιώργο Βασιλειάδη για τα θέματα του Ηρακλή.

Συνάντηση με τον υφυπουργό

Ραντεβού με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη θα επιδιώξουν να κλείσουν τις επόμενες μέρες οι διοικούντες του Ηρακλή, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα των παλιών πιστωτών με θεσμικό τρόπο.

Στη σύσκεψη της Δευτέρας στην ΠΑΕ Ηρακλής, παρουσία του Τομ Παπαδόπουλου, αναλύθηκαν οι νομικές παραμέτρους επίλυσης του προβλήματος με τη δέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού.

Το πρόεδρος του Γηραιού, συνοδευόμενος από τους Στάθη Καραντώνη και Παναγιώτη Λεωνταρά αναμένεται να συναντηθούν με τον υφυπουργό, ώστε να τους αναλύσει τις δυνατότητες δικής του παρέμβασης στο θέμα, οι οποίες υφίστανται και αφορούν στις νέες ΠΑΕ, που τελούν υπό καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης. Στόχος είναι να βρεθεί μια οριστική λύση, που θα αποτρέψει άλλους πιστωτές να προχωρήσουν στο μπλοκάρισμα του λογαριασμού της ομάδας.

Παράλληλα, με τον Γιώργο Βασιλειάδη θα συζητηθεί και το ζήτημα της ένταξης του Ηρακλή σε δημόσιο χορηγικό πρόγραμμα, καθώς παρά τις υπουργικές δεσμεύσεις, το θέμα βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ