Καρακώστας: «Στον Πανσερραϊκό λόγω Γρηγορίου»
Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον Πανσερραϊκό ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ανέλυσε ο Γιώργος Καρακώστας.
Μιλώντας στην ΕΡΑ Σερρών ο Έλληνας αμυντικός είπε: «Σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου η παρουσία του Μιχάλη Γρηγορίου που τον είχα ως προπονητή και στη Δόξα και στον Εθνικό αλλά έπαιξε ρόλο και ο τρόπος που με προσέγγισε και ο πρόεδρος. Επίσης η οικονομική συνέπεια που δείχνει ο Πανσερραϊκός έπαιξε το ρόλο της. Πλέον είναι το πρώτο που κοιτάει ο ποδοσφαιριστής εν μέσω κρίσης. Δυστυχώς οι ομάδες που είναι σχετικά καλά οικονομικά είναι λίγες. Σίγουρα ο Πανσερραϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί και το ίδιο θα κάνει και φέτος. Με αυτό τον σκόπο έρχομαι και αυτός είναι ο στόχος της ομάδας, όπως φυσικά και να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Θέλω και εγώ να καθιερωθώ στην ενδεκάδα και να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα να πάρει αυτό που αξίζει”.
Στο μεταξύ, τη Δευτέρα το απόγευμα 23 Ιουλίου 2012 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Την Τρίτη (17/7) όλοι οι παίκτες θα περάσουν από αιματολογικές – εργομετρικές εξετάσεις και οι οποίες θα ολοκληρωθούν έως το τέλος της εβδομάδας.


