Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Πεισμωμένοι και ανυπόμονοι»

Ο Νικόλας Ματθαίου μίλησε στο Fl News για την εφετινή ομάδα του Καραϊσκάκη.

«Πεισμωμένοι και ανυπόμονοι»

Ο Κύπριος επθετικός του Καραϊσκάκη Άρτας, Νικόλας Ματθαίου, μίλησε στο Fl News για την προετοιμασία της αρτινής ομάδας και για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανέφερε αρχικά: «Είμαστε μια οργανωμένη ομάδα. Η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά και δουλεύουμε σκληρά, περιμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος».

Αναφορικά με τον αποκλεισμό από το Κύπελλο (από τον ΟΦ Ιεράπετρας), ο Ματθαίου που ανήκει στον ΠΑΟΚ είπε: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Δεν ήταν φυσικά το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι θα μας πεισμώσει».

Για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην έναρξη του πρωταθλήματος, σχολίασε: «Μπορεί και να μας κάνει καλό, ώστε να είμαστε έτοιμοι και να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό. Περιμένουμε τη σέντρα με ανυπομονησία».