Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Ημέρα ΕΕΑ για τον Ηρακλή

Ενώπιον της ΕΕΑ θα βρεθούν οι υποψήφιοι επενδυτές του Ηρακλή Τομ Παπαδόπουλος και Καρίμ Σορούρ.

Ημέρα ΕΕΑ για τον Ηρακλή

Η ώρα της κρίσης έφτασε στον Ηρακλή καθώς την Πέμπτη (13/09) οι Τομ Παπαδόπουλος και Καρίμ Σορούρ θα βρεθούν ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ζητώντας την έγκριση για να αναλάβουν τις μετοχές του Ηρακλή. Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας έχει ήδη καταθέσει το ποσό που αντιστοιχεί στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ, ενώ ο Αιγύπτιος περιμένει το «πράσινο» φως από την ΕΕΑ για να πράξει το ίδιο.

Τόσο ο Τομ Παπαδόπουλος, όσο και ο Καρίμ Σορούρ βρίσκονται στην Ελλάδα και θα δώσουν αυτοπροσώπως το παρών στην Επιτροπή. Οι φάκελοι που θα καταθέσουν είναι πλήρεις και αναμένεται να λάβουν έγκριση. Εφόσον γίνει αυτό, αρχίζουν τα… δύσκολα για τον Ηρακλή, καθώς πρέπει να αποφασιστεί ποιος από τους δύο θα είναι τελικά το νέο αφεντικό στον Γηραιό.

Οι δύο πλευρές θα πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας, σενάριο που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, καθώς ο κάθε επιχειρηματίας έχει το δικό του πλάνο λειτουργίας της ομάδας. Το δεύτερο σενάριο είναι να πειστεί ένας από τους δύο να υποχωρήσει, κάτι που επίσης φαντάζει δύσκολο, μιας και έχουν φτάσει ως εδώ.