Ανάκογλου: «Μακάρι να πήγαινα στον ΠΑΟΚ»
Το δρόμο που χάραξε ο Σάμι Μπανγκουρά με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, όπως και άλλοι παίκτες του Πανσερραϊκού, θέλει να ακολουθήσει και ο Δημήτρης Ανάκογλου.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Αθλητικού Μετρόπολις για τη μεταγραφή του Μπανγκουρά στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο δικής του μετακίνησης.
Αρχικά είπε: «Για εμένα είναι πολύ καλός παίκτης ο Μπανγκουρά. Είναι σέντερ φορ περιοχής. Καλός στο ψηλό και στο χαμηλό παιχνίδι. Βοηθάει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Είναι μέσα στις φάσεις και κυνηγάει το γκολ. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Βοηθάει πάρα πολύ και μέσα στο παιχνίδι αλλά και έξω. Είναι πολύ καλή η συμπεριφορά του. Έχει αποδείξει τι παίκτης είναι. Έχει αποδείξει την ποιότητα που έχει και σίγουρα έχει μια ευκαιρία τώρα. Ίσως είναι και μια πρόκληση για αυτόν. Όταν τον δουν στο γήπεδο θα καταλάβουν για τι παίκτη μιλάμε.
Ποτέ δε δημιούργησε κάποιο πρόβλημα στην ομάδα ως συμπαίκτης. Για τα προβλήματα με τη διοίκηση δε μπορώ να απαντήσω. Είχαμε καλές σχέσεις και μπορώ να πω ότι είναι φιλικός, προσαρμόζεται εύκολα και γενικά είναι καλό παιδί. Προσαρμόζεται εύκολα και είναι πολύ κοινωνικός. Μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και οποιαδήποτε ομάδα της Σούπερ Λίγκ. Θα βοηθήσει, θα το δείτε».
Για το ενδεχόμενο δικής του μεταγραφής είπε: «Έχω συμβόλαιο ακόμη ένα χρόνο με τον Πανσερραϊκό, οπότε ο Πέτρος Θεοδωρίδης είναι αυτός που χειρίζεται την υπόθεση. Εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι. Για τον κάθε παίκτη που δεν είναι ελεύθερος είναι δύσκολο καθώς τα χρήματα είναι λιγοστά για να δοθούν και για μεταγραφές. Σίγουρα είναι ένας ανασταλτικός τομέας αυτός. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Δεν πρόκειται ποτέ να πω όχι αν τα βρει με τον Πανσερραϊκό. Μακάρι να είμαι και εγώ από αυτούς που θα ακολουθήσουν το δρόμο που έχουν ανοίξει με τον ΠΑΟΚ και τα άλλα παιδιά».


