Το ανθρώπινο πρόσωπο του ΟΦΗ
Φιλικό παιχνίδι με την Αθλητική Ένωση Νεάπολης δίνει το Σάββατο (19/05) ο ΟΦΗ για την οικονομική ενίσχυση ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε σε τροχαίο.
Αγώνα για το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ δεν έχει το προσεχές Σαββατοκύριακο, όμως θα αγωνιστεί και, μάλιστα, για καλό σκοπό. Οι «μελανόλευκοι» αποδέχτηκαν την πρόσκληση της Αθλητικής Ένωσης Νεάπολης και το Σάββατο (19/05, 17:00) θα την αντιμετωπίσουν στο στάδιο «Μελιδονιώτης» σε ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ θα σταθεί με τον τρόπο αυτό στο πλευρό 25χρονου ποδοσφαιριστή από τη Νεάπολη που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και ο ίδιος με την οικογένειά του δίνουν πολυέξοδη μάχη για την αποκατάσταση της υγείας του.

Εκ μέρους του γραφείου δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Νίκος Ανδριαδάκης, είναι σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της Αθλητικής Ενωσης Νεάπολης, για ό,τι έχει να κάνει με το οργανωτικό μέρος αυτής, της αξιέπαινης πρωτοβουλίας.



