Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Αποχώρησαν Ντακόλ, Γροντής

Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τους Αλεσάντρε Ντακόλ και Δημήτρη Γροντή.

Αποχώρησαν Ντακόλ, Γροντής

[googlead][/googlead]

Δύο αποδεσμεύσεις ανακοίνωσαν την Παρασκευή (4/5) τα Τρίκαλα. Δημήτρης Γροντής και Αλεσάντρε Ντακόλ δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στη θεσσαλική ομάδα. 

O Γροντής έπαιξε εφέτος σε 25 ματς των «κυανέρυθρων» χωρίς να σκοράρει, ενώ ο Ντακόλ κατέγραψε μόλις οκτώ συμμετοχές σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν (ούτε αυτός σκόραρε), καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γροντή Δημήτριο και D’acol Alexandre και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα έκανε γνωστό ότι νέος γενικός αρχηγός ανέλαβε ο Βαγγέλης Παραπραστανίτης: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει ότι χρέη Γενικού Αρχηγού έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αναλαμβάνει ο κύριος Βαγγέλης Παραπραστανίτης».

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ