Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΦΗ

Διαβάστε τι συζητήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΦΗ την Πέμπτη (12/4).

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΦΗ

[googlead][/googlead]

Το διοικητικό συμβούλιο του ΟΦΗ συνεδρίασε την Πέμπτη (12/4) και ασχολήθηκε με τρέχοντα θέματα της ομάδας. Σε αυτό έγινε κατανομή αρμοδιοτήτων και ρόλων προς τα μέλη του Δ.Σ για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας. Η ΠΑΕ εξέδωσε δελτίο Τύπου αναφορικά με όσα συζητήθηκαν:

«Η υπόθεση της αδειοδότησης, η οποία ακολουθεί μετά την ευτυχή κατάληξη που είχε για τον ΟΦΗ, το θέμα της επιτήρησης, ήταν από τα βασικά θέματα. Ο ΟΦΗ πέρασε με επιτυχία την πρώτη φάση της αδειοδότησης και πλέον προχωράει για τη δεύτερη φάση. Το Δ.Σ. ασχολήθηκε ακόμη, με θέματα εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων που πρέπει να γίνουν, τόσο στο Γεντί Κουλέ, όσο και στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Όπως επίσης και το θέμα των υποδομών, στο οποίο θα υπάρξει μια αναδιοργάνωση, εφ’ όσον η ομάδα, ολοκληρώσει το στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ. Συζητήθηκαν ακόμη, θέματα, που αφορούν συζητήσεις ,που έχουν ξεκινήσει σε θέματα συζητήσεων με διαφημιστικές εταιρείες και εταιρείες ρουχισμού. Ακόμη, το Δ.Σ. ασχολήθηκε με το ταξίδι στη Δράμα και τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ είναι κοντά στο στόχο του, αλλά δεν έχει επιτευχθεί ακόμη και πρέπει η προσπάθεια να συνεχιστεί από όλους με την ίδια δύναμη, όπως μέχρι σήμερα».