Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Επέστρεψε ο Σόουζα

Με την παρουσία του Ούγκο Σόουζα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη.

Επέστρεψε ο Σόουζα
Ο Ούγκο Σόουζα επέστρεψε στις προπονήσεις του Άρη και συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής (15/4) με τον Παναιγιάλειο.

[googlead][/googlead]
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη πάτησαν το χορτάρι του «Κλεάνθης Βικελίδης» το πρωί της Πέμπτης (12/4). Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Σπανός, δούλεψε με τους παίκτες του το πρωί στο γήπεδο που θα υποδεχθεί την Κυριακή (15/4 – 17:00) η ομάδα της Θεσσαλονίκης τον Παναιγιάλειο.

Στην προπόνηση πήρε κανονικά μέρος ο Ούγκο Σόουζα που επέστρεψε από την πατρίδα του και την έξτρα άδεια που είχε πάρει από το τεχνικό επιτελείο για τις ημέρες του Πάσχα.

Εκτός έμεινε για ακόμη μια ημέρα ο Μπάμπης Παυλίδης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αυτό αναμένεται να γίνει και στην προπόνηση της Παρασκευής (13/4) που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.