Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Αντεπίθεση στο «βατό πρόγραμμα»

Στα Τρίκαλα έβγαλαν το ζόρικο πρόγραμμα και ετοιμάζονται για συγκομιδή βαθμών.

Αντεπίθεση στο «βατό πρόγραμμα»

[googlead][/googlead]

Ο ΑΟ Τρίκαλα έβγαλε το τελευταίο διάστημα ένα ομολογουμένως δύσκολο πρόγραμμα, απέναντι σε δυνατές ομάδες της Football League. Παναχαϊκή, Άρης, Δόξα Δράμας και ΟΦΗ. Τέσσερα ματς στα οποία οι Θεσσαλοί, βέβαια, δεν τα πήγαν καλά, με απολογισμό τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Από εδώ και στο εξής η ομάδα του Θωμά Γράφα καλείται να παίξει κόντρα σε αντιπάλους από τους οποίους δεν υπολείπεται.

Την Κυριακή (18/3) είναι το ματς με τον Παναιγιάλειο, θα ακολουθήσουν Απόλλων Πόντου, Απόλλων Λάρισας και ΑΕ Καραϊσκάκης, αλλά και δύο τρίποντα στα χαρτιά με Αχαρναϊκό και Βέροια. Ο Θωμάς Γράφας θα επιδιώξει να οδηγήσει την ομάδα του ξανά σε τροχιά νικηφόρων αγώνων, ώστε με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος να είναι ο ΑΟΤ όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Την Τρίτη (13/3) οι «κυανέρυθροι» είχαν ρεπό και η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο θα ξεκινήσει την Τετάρτη (14/3). Ο Γιαννιτσάνης, υπενθυμίζεται, επιστρέφει από τιμωρία.