Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Συγχαρητήρια από Γράφα

Χωρίς τον τιμωρημένο, Ξενοφώντα Πάνο τα Τρίκαλα κόντρα στην Δόξα Δράμας, ωστόσο επιστρέφει ο Βασίλης Σαχινίδης. 

Συγχαρητήρια από Γράφα

[googlead][/googlead]

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του στην αναμέτρηση με τον Άρη έμεινε ο Θωμάς Γράφας. Όπως έπραξε μετά το τέλος του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έτσι και στην προπόνηση της Δευτέρας (5/3) μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα τους.

Περιθώρια για χαλάρωση δεν υπάρχουν. Την Τετάρτη (7/3), άλλωστε, υπάρχει το εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Η τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων» καταστρώνει πλάνο χωρίς τον Ξενοφώντα Πάνο, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του. Αντίθετα εξέτισε και επιστρέφει ο Βασίλης Σαχινίδης.

Αναφορικά με το πρόγραμμα προπόνησης, έγινε σε δύο γκρουπ. Αυτοί που αγωνίστηκαν μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι με τον Άρη έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς.