Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Όλα καλά με Ποτουρίδη

Δεν έχει κάτι ανησυχητικό στο γόνατο ο Ποτουρίδης. Μέρος της προπόνησης ο Λεάλ στον ΟΦΗ.

Όλα καλά με Ποτουρίδη

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιάννης Ποτουρίδης μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Σπάρτη, δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, ο αμυντικός των Κρητικών θα επιχειρήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα την Πέμπτη (22/2).

Η ομάδα του Ηρακλείου ξεκίνησε την προετοιμασία της την Τρίτη (20/2) για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, που θα γίνει την Κυριακή (25/2, 3μμ) στο Γεντί Κουλέ. Ο Νίκος Βαφέας, ταλαιπωρήθηκε από κάποιες ενοχλήσεις στον αυχένα, αλλά γυμνάστηκε κανονικά. Ένα μέρος της προπόνησης, ακολούθησε και ο Σέρχιο Λεάλ, ο οποίος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ειδική άδεια από την τεχνική ηγεσία για τη γέννηση του παιδιού του, έχει ο Ανέστης Νάστος. Η επόμενη προπόνηση για τον ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (21/2, 16.00) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.