Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Το ρυθμίζει για να πάρει άδεια

Στον Αρη ενημέρωσαν την πλευρά του Ανδρέα Τάτου ότι θα τακτοποιήσουν την οφειλή, ώστε να μην ανακύψει και πρόβλημα με την αδειοδότηση της ομάδας.

Το ρυθμίζει για να πάρει άδεια

[googlead][/googlead]

Η διαταγή πληρωμής του Ανδρέα Τάτου (για οφειλές 42.000 ευρώ του 2017) δεν απειλεί τον Αρη με αφαίρεση βαθμών, αλλά με μπλόκο στη διαδικασία αδειοδότησης.

Αυτός είναι ο κίνδυνος που ελλοχεύει για τους «κίτρινους» από τη στιγμή που δεν εξοφλήθηκαν οι συναλλαγματικές Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου.

Είναι σαφές, βέβαια, ότι η ΠΑΕ θα επιδίωξει την άμεση ρύθμιση του θέματος, αφού θέλει να περάσει τις εξετάσεις στην επιτροπή αδειοδότησης ειδικά τώρα που βρίσκεται σε τροχιά επιστροφής στη Super League.

Ηδη μάλιστα ο Αρης επικοινώνησε με την πλευρά Τάτου ενημερώνοντας ότι θα τακτοποιηθεί το ζήτημα της οφειλής.

[googlead][/googlead]

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ