Το σερί του Μάνου με Καλλιθέα
Ο Δημήτρης Μάνος είχε υπογράψει και τις δύο νίκες του ΟΦΗ επί της Καλλιθέας την περασμένη σεζόν.
[googlead][/googlead]
Την Καλλιθέα υποδέχεται ο ΟΦΗ το Σάββατο 25/11 (15:00) και αν αγωνιστεί ο Δημήτρης Μάνος θα έχει την ευκαιρία να διευρύνει ένα σερί που άρχισε να “χτίζει” από την περσινή περίοδο.
Ο 23χρονος επιθετικός είχε σκοράρει και στα δύο παιχνίδια των Κρητικών απέναντι στην αθηναϊκή ομάδα υπογράφοντας ουσιαστικά και τις νίκες με βάση την εξέλιξη των αγώνων.
Στις 19 Δεκεμβρίου 2016 -πέρα από το γκολ του στο “Ελ Πάσο”- είχε μοιράσει και ασίστ στην επικράτηση της ομάδας του με σκορ 1-2. Ακολούθως στο δεύτερο γύρο στο “Γεντί Κουλέ” ήταν ο παίκτης που έκρινε πάλι την έκβαση της αναμέτρησης σημειώνοντας το μοναδικό τέρμα (1-0 στις 26 Μαρτίου 2017).
Την περασμένη σεζόν ο Μάνος κατέγραψε στο ενεργητικό του συνολικά 10 γκολ σε 27 συμμετοχές με τον ΟΦΗ στη Football League, ενώ φέτος έχει δράσει μία φορά σε τρεις εμφανίσεις (στο 6-0 επί του Αιγινιακού).
[googlead][/googlead]


